LA CUINA DE LA IAIA ES INCOMPARABLE!!
- Ous farcits:
La meva avia sempre els cuina en dates especials o importants per a algu de la familia. Crec que els fa amb els ingredients naturals de la recepta, pero no he probat mai altres que se li semblin.
Recepta per a 4 persones:
- 7 ous
- 6 olives sense ossos
- 125 grams d'oli d'oliva virgen extra
- vinagre
- 250 ml d'oli d'doliva virgen extra
- sal
Ella en comptes de posar-los boca abix i col·locar els ingredients a sobre, els part i els omple per dins i aixo li dona un toc diferent i mes bonic visualment.
Elaboració de la recepta d'Ous farcits:
- Cou els ous en una cassola amb aigua durant 10-12 minuts des de que l'aigua comenci a bullir.
- Pela'ls i talla'ls per la meitat.
- Separa els rovells de les clares.
- Ratlla el rovell amb un ratllador. Reserva els rovells i les clares per separat, i guarda la clara d'un ou per decorar. Pica i servei. Per la mahonesa:
- Trenca l'ou al vas de la batedora, afegeix un raig de vinagre, sal i l'oli.
- Posa la batedora en marxa i mantingues-quieta, fins que agafi una mica de consistència.
- Realitza moviments suaus, fins que quedi una salsa homogènia.
- Passa la maionesa a un bol. - Amb una cullera petita omple les 12 meitats de la clara d'ou, posa sobre un fil de maionesa i cobreix amb el rovell de l'ou ratllada.
- Col·loca mitjana oliva farcida sobre de cada ou.
- Ous farcits:
La meva avia sempre els cuina en dates especials o importants per a algu de la familia. Crec que els fa amb els ingredients naturals de la recepta, pero no he probat mai altres que se li semblin.
Recepta per a 4 persones:
- 7 ous
- 6 olives sense ossos
- 125 grams d'oli d'oliva virgen extra
Per la mahonesa:
- 1 ou- vinagre
- 250 ml d'oli d'doliva virgen extra
- sal
Ella en comptes de posar-los boca abix i col·locar els ingredients a sobre, els part i els omple per dins i aixo li dona un toc diferent i mes bonic visualment.
Elaboració de la recepta d'Ous farcits:
- Cou els ous en una cassola amb aigua durant 10-12 minuts des de que l'aigua comenci a bullir.
- Pela'ls i talla'ls per la meitat.
- Separa els rovells de les clares.
- Ratlla el rovell amb un ratllador. Reserva els rovells i les clares per separat, i guarda la clara d'un ou per decorar. Pica i servei. Per la mahonesa:
- Trenca l'ou al vas de la batedora, afegeix un raig de vinagre, sal i l'oli.
- Posa la batedora en marxa i mantingues-quieta, fins que agafi una mica de consistència.
- Realitza moviments suaus, fins que quedi una salsa homogènia.
- Passa la maionesa a un bol. - Amb una cullera petita omple les 12 meitats de la clara d'ou, posa sobre un fil de maionesa i cobreix amb el rovell de l'ou ratllada.
- Col·loca mitjana oliva farcida sobre de cada ou.
Comentarios
Publicar un comentario