LA CUINA DE LA IAIA ES INCOMPARABLE!!

    - Ous farcits:

La meva avia sempre els cuina en dates especials o importants per a algu de la familia. Crec que els fa amb els ingredients naturals de la recepta, pero no he probat mai altres que se li semblin.

Receta de Huevos rellenos de atúnRecepta per a 4 persones:

    - 7 ous
    - 6 olives sense ossos
    - 125 grams d'oli d'oliva virgen extra

Per la mahonesa:
    - 1 ou
    - vinagre
    - 250 ml d'oli d'doliva virgen extra
    - sal


Ella en comptes de posar-los boca abix i col·locar els ingredients a sobre, els part i els omple per dins i aixo li dona un toc diferent i mes bonic visualment.

Elaboració de la recepta d'Ous farcits:
- Cou els ous en una cassola amb aigua durant 10-12 minuts des de que l'aigua comenci a bullir.
- Pela'ls i talla'ls per la meitat.
- Separa els rovells de les clares.
- Ratlla el rovell amb un ratllador. Reserva els rovells i les clares per separat, i guarda la clara d'un ou per decorar. Pica i servei. Per la mahonesa:
- Trenca l'ou al vas de la batedora, afegeix un raig de vinagre, sal i l'oli.
- Posa la batedora en marxa i mantingues-quieta, fins que agafi una mica de consistència.
- Realitza moviments suaus, fins que quedi una salsa homogènia.
- Passa la maionesa a un bol. - Amb una cullera petita omple les 12 meitats de la clara d'ou, posa sobre un fil de maionesa i cobreix amb el rovell de l'ou ratllada.
- Col·loca mitjana oliva farcida sobre de cada ou.


Comentarios

Entradas populares de este blog